Halloween: Jak vyzdobit dům pomocí světla?

Kvapem se blíží Halloween a s ním i spojená netradiční výzdoba zahrad, interiérů i domů. Už máte jasno, v jakém převleku budete letos vítat koledníky? A představu o tom, jakou venkovní strašidelnou výzdobu zvolíte? Buďte originální a převlečte svůj dům do nového kabátku. Přinášíme vám pár tipů, jak vykouzlit jedinečnou halloweenskou atmošku, díky dekoračním světlům. Nechte se inspirovat v následujícím článku.

Halloween_LEDsviti

Někdo nedá dopustit na klasický dušičkový svátek, rodiny s dětmi však stále častěji preferují veselý, na kostýmy a vejslužku bohatý Halloween. Pokud patříte spíše do té druhé skupiny, přinášíme vám několik skvělých tipů, jak si můžete vyzdobit domácnost pomocí světel.

Svíčky, dýně a pavučiny

Bez těchto tradičních věcí se ten pravý Halloween rozhodně neobejde. Dlabání dýní k tomuto původem keltskému svátku neodmyslitelně patří, stejně jako převlékání se do originálních strašidelných kostýmů. Vyzdobit svůj dům můžete kostlivci, čarodějnicemi a dýněmi se strašidelnými obličeji. Na terase bude perfektně vypadat pavučina upletená z motouzu. Nezapomeňte si nachystat košíky plné dobrot pro malé koledníky, aby neprovedli v okolí vašeho domu žádnou lumpárnu. Jinak vám to nedarují!

Zdobení pomocí světla

Aby byla halloweenská atmosféra co možná nejstrašidelnější a zábavná, zkuste převléci také váš dům do nového kabátku. Použijte například venkovní LED pásky. Díky jejich flexibilitě a dokonalé ohebnosti je umístíte v podstatě kamkoliv v okolí vašeho domu. Můžete s nimi vyzdobit střechu domu, zvýraznit kontury či vstupní schodiště, nebo třeba okna. Zdobení světelnými pásy není vůbec složité a využijete je nejen v období Halloweenu, ale také například na Vánoce, což je čas, kdy jsou světelné dekorace důležitou součástí zimních svátků. Ani v tento čas by neměla nejrůznější světýlka jako součást výzdoby chybět. Ale vraťme se zpátky ke strašidelnému Halloweenu. Jaké dekorativní osvětlení můžete použít a kde všude jej umístit?

Neon LED pásky

Zcela unikátního prostředí dosáhnete s neonovými LED pásky. Dokonalé a zářivé barvy světla promění exteriér vašeho domu v to nejděsivější místo ve vaší ulici. Vyberte si temnou modrou barvu světla, nebo červený odstín a zažijte v kombinaci se správnými dekoracemi večer jako z hororu. Světlo plápolajících svíček věrohodně napodobíte s neon pásky, které mají teplou bílou barvu světla.

Výhodou neonových LED pásek je jejich vysoký stupeň krytí a perfektní odolnost. Proto je můžete instalovat v interiéru a kdekoliv venku. Sychravé a deštivé počasí, které je typické pro podzimní období, není pro tento typ světelných zdrojů vůbec překážkou. Myslet dopředu však musíte na dostupnost zásuvky, protože neon LED pásky jsou určené pro připojení na vysoké napětí 230V.

LED-pasky_LEDsviti

TIP: Nemáte v dosahu instalace nového osvětlení klasickou zásuvku? Nezoufejte. V naší nabídce naleznete kromě světelných zdrojů také širokou nabídku příslušenství a elektromateriálu. Kupte si některý z prodlužovacích kabelů a připojte světelné zdroje kdekoliv.

RGB LED pásky

Chcete si s barvami ve vašem interiéru i exteriéru pohrát? Vsaďte na kouzlo barevných LED pásků, se kterými můžete nastavovat až 16 milionů barev světla. S možností nastavení barevného spektra si můžete rozsvítit nejprve zelenou barvu světla a naladit tu pravou zombie atmosféru. Až vás přestane bavit, jednoduše přepnete ovladačem na další barvu světla podle vaší libosti.

Chcete mít výběr bez starostí? Vyberte si na našem e-shopu některou z již kompletních sad, ve které najdete barevný LED pásek, ovladač s bateriemi, napájecí zdroj a řídící jednotku. Všechny komponenty můžete samozřejmě zakoupit i zvlášť.

TIP: Na dokonalou stmívací show.

Připojíte-li pásky ke stmívači, můžete díky světlu sehrát perfektní divadlo. Když budete pravidelně přidávat a ubírat na intenzitě světla, vytvoříte světelný efekt jako z hororu. A to je přesně to, oč u haloweenu běží.

Bezpečnější dekorace

Vyrobte si bezpečnější zářivé strašidelné dýně. Totiž zapomenutá zapálená svíčka v dekorační dýni může leckdy napáchat víc škody, než užitku. Vyměňte svíčku za světelný řetěz. Je to mnohem bezpečnější varianta. Do vydlabané dýně jednoduše umístíte světýlka a efekt bude téměř stejný. Navíc si můžete kromě typické žluté barvy světla vybrat i jiné barevné odstíny. Pak vaší dýni dodáte zcela originální vzhled. Už nemusíte mít obavy z požáru, který může vzniknout i docela nevině. Stačí jedna zapomenutá svíčka.

Užijte si děsivé kino

Při sledování strašidelného bijáku nebo seriálu vyladíte atmosféru pomocí ambientního osvětlení za televizi. Opět vám pomohou chytré LED pásky. Nalaďte si světelnou kulisu podle auktuálního filmu, který právě sledujete, dejte si popcorn, dobré pití a zakončete Halloween přesně jak se patří. Chytré LED pásky se mohou přizpůsobovat sledovanému žánru barvou světla. Podívanou si tak vychutnáte skutečně plnými doušky a navíc si při sledování televize nebudete kazit zrak.

Děsivé-kino_LEdsviti

Jak vyzdobit dům dekoračním osvětlením už víte. Teď už stačí jen vybrat ta správná světla i světýlka pomocí kterých proměníte váš dům v sídlo hrůzy. Připravte se na halloweenskou párty a vyberte si z naší široké nabídky LED pásků i ostatních světýlek! Nezapomeňte, že Halloween už klepe na dveře. Potřebujete poradit, nebo se na cokoliv zeptat? Napište nám na info@ledsviti.cz a my se vám budeme obratem věnovat.

Affiliate program