TOP 5: Úsporné vánoční LED osvětlení do interiéru i exteriéru

Advent bez světelných dekorací, jako by ani nebyl. Možná přemýšlíte, jak letošní Vánoce rozsvítit o něco úsporněji, vzhledem k vysokým cenám energií. Máme pro vás dobrou zprávu, protože s LED světýlky můžete! Ať už se chystáte ozdobit vánočním osvětlením váš domov, vaše město, kancelář či obchod, LED technologie vaši peněženku rozhodně nezruinuje. Spíš naopak.

Úsporné vánoční LED osvětlení do interiéru i exteriéru

Kouzelné Vánoce s útulnou atmosférou si můžete vytvořit i u vás doma či v podniku, a to s pomocí vánočních LED světelných dekorací a ozdobeného stromečku, kterému nebude chybět zářivý světelný LED řetěz. Přinášíme vám článek plný inspirace a tipů na 5 TOP dekorací, díky nimž vytvoříte u vás doma útulné a hřejivé prostředí podporující dobrou náladu. Pojďte se s námi naladit na advent plný radosti, smíchu, dobrých skutků a blikajících vánočních světýlek.

Výhody vánočních LED světel

Běžné žárovky na ozdobných světelných řetězech jsou neúsporné a rozhodně se mohou citelně promítnout ve výsledném rozpočtu energií. Svítit o letošním adventu hospodárněji, to je oč tu běží. Navíc zastaralé světelné technologie mohou kvůli tendenci k přehřívání se vést k požáru. LED vánoční dekorativní světla jsou ale jiná. Díky moderní technologii se osvětlení nezahřívá a je mnohem úspornější. LED technologie je výjimečná také v tom, že funguje za extrémně vysokých i nízkých teplot. Mráz tedy rozhodně nenaruší jejich funkčnost. Světýlka proto letos nezavrhujte, jen rozsviťte své domovy, zahrady a podniky s úspornější technikou LED. Máme pro vás pár tipů na vánoční dekorace, které můžete zakoupit na našem e-shopu. Pojďte je s námi omrknout.

1. Světelné řetězy

S tímto druhem vánočního osvětlení vykouzlíte vždycky velkou parádu. Protože se řetězy skvěle přizpůsobují, můžete být ve zdobení velmi kreativní. Se světelnými řetězy vytvoříte různé tvary i obrazce na oknech. Můžete je obtočit kolem parapetů a zábradlí, nebo s nimi vytvoříte světelný efekt připomínající padající sníh. Nezapomeňte, že při používání venku by měla mít vánoční světýlka dostatečný stupeň krytí. Zároveň také trvejte na kvalitě, protože řetězy neznámých značek mohou být sice levné, ale závadné. Praktické časovače, se kterými můžete světýlka pořídit, vám pomohou také s úsporou. Sama se vypnou po časovém úseku a nesvítí až do ranních hodin. Světelné řetězy vybírejte v nejrůznějších barevných provedeních. Preferujete teplé hřejivé světlo, nebo raději studené, připomínající ledovou zimu? Rádi byste nechali rozzářit stromeček různými odstíny světla? Pořiďte si u nás světýlka podle vašeho gusta.

Světelné-řetězy

Světýlka jsou tradiční součástí adventu již od nepaměti. Ani letos by neměla chybět!

2. Velké světelné dekorace na zahradu

Vytvořte si na své zahradě výjimečnou pohádkovou atmosféru, která vás jistojistě naladí na vánoční čas. Velké světelné dekorace, jako například sob se saněmi, obří sněhulák, nebo medvídek s vánoční čepicí, vám budou zpříjemňovat vyčkávání na Ježíška. Ozdobit s nimi nemusíte pouze zahradu. Velké světelné dekorace se hodí i do altánů, na terasy nebo balkóny.

Velké světelné dekorace na zahradu

Svítící vánoční sob rozzáří vaší zahradu, nebo balkón.

3. Ozdoby s LED světlem

Teplé huňaté ponožky, hrnek oblíbeného horkého nápoje, v televizi oblíbená vánoční pohádka a adventní odpočinek v rodinném kruhu. Přesně tak by měly Vánoce vypadat. Bez ozdob a světýlek by to však nebylo ono. Vyzdobte svůj interiér nápaditými dřevěnými ozdobami ve tvaru komety, pořiďte si dřevěný svítící betlém, nebo strom. Pak už si jen vysnít pořádnou sněhovou nadílku a příjemná sváteční atmosféra vás určitě nemine.

TIP: Ozdobte svůj dům netradičními světly. Nemusíte nutně volit pouze světelné řetězy. Vyzdobit kabátek vašeho domu můžete i s LED pásky. Skvěle se hodí takové, které mají teplý odstín světla, ale můžete volit i studené tóny, které vykouzlí ledový efekt. Se zdobením můžete začít od střechy a podsvícené okenní parapety LED pásky budou vypadat také moc hezky.

4. Svítící girlandy

S vánoční svítící girlandou můžete dozdobit co vás jen napadne. Můžete s ní kopírovat tvar zárubní, nebo ji zavěsit kolem krbu. U nás na e-shopu naleznete originální girlandy z tradičních přírodních materiálů, protože přírodniny ty k letošním Vánocům rozhodně patří.

5. Vánoční hvězdy

Vánoční dekorace, která rozhodně nesmí chybět. Hvězdy jsou symbolem světla a neděje. Proto bychom na ně neměli zapomínat v období adventu. Zařadit do výzdoby je můžete v různých podobách. Světelné skládané hvězdy jsou hitem Vánoc již řadu let. Ani letos tomu nebude jinak. A pokud ji ještě nemáte, je nejvyšší čas si dekoraci pořídit. Kromě těchto pořídíte v našem internetovém obchodě i světelné hvězdy dřevěné, nebo dokonce velkou kometu.

Vánoční hvězdy

Vánoční světelná hvězda, symbolizující naději, by měla být součástí letošních svátků. Navíc je to krásná ozdoba, která rozjasní každý interiér.

Advent už je za dveřmi

První svíčku na adventním věnci zapalujeme už 27. listopadu. Krásnou výzdobu si můžete užívat až do konce roku. Kreativitě se na Vánoce meze nekladou a nic není zakázané. Atmosféru Vánoc nevyjádříte lépe, než s hromadou světýlek a dekorací. Nechte vklouznout vánoční náladu do vašich domovů. Na zdobení už je ten nejvyšší čas!

Affiliate program