Využití venkovního osvětlení s pohybovými čidly

 Pro komfortní osvětlení exteriéru je čato vhodné využít venkovní osvětlení s pohybovými čidly, jelikož mají mnoho kladů. Světla se senzory pohybu vám usnadní život, světlo se okamžitě sepne při zaznamenání pohybu a nemusíte tak hledat dlouze spínač. Vypne se automaticky, jakmile opustíte dosah senzoru nebo po určeném časovém intervalu.


Venkovní světla s čidly vv2

 

Využití venkovních světel

Jsou velice versatilní a můžete je použít k osvětlení zahrady, příjezdové cesty a dalších míst. Nabídka těchto venkovních světel je velice bohatá, a jestli neobsahují senzor pohybu, lze jej k nim lehce připojit. Je vhodné je využít také k osvětlení hůře dosažitelných míst. Na čidlech lze nastavit doba svícení a citlivost zaznamenání pohybu. Čidla jsou buď infračervená nebo vysokofrekvenční.

 Samozřejmě je důležité vybírat kvalitní venkovní světla s dostatečným stupněm krytí a z kvalitních materiálů, aby vydržela vlivy počasí.

 

Doporučení LEDsviti.cz

 Z naší rozsáhlé nabídky vám můžeme např. doporučit tato dvě hodně oblíbená venkovní světla - LED REFLEKTOR S POHYBOVÝM ČIDLEM 10W a VENKOVNÍ NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO 10W .

Venkovní světla LEDsviti.czVenkovní světla LEDsviti.cz

 

Výhody venkovního osvětlení

 Jedna z výhod je zvýšená bezpečnost vašeho pozemku, jelikož se tato světla okamžitě rozsvítí, když zaregistrují nežádoucí pohyb ve vaší zahradě či před vaším domem, čímž vás upozorní na možné vetřelce. Další výhodou je to, že svítí jen tak dlouho, jak je potřeba, a tak zbytečně neutrácíte peníze za elektřinu. Navíc i díky LED technologii ušetříte na elektrické energii. Jejich využití může být jak praktické, tak i dekorativní, zkrášlí exteriér vašeho domu a udělají jej i bezpečnějším místem.

 

 Potřebujete poradit s výběrem LED osvětlení? Neváhejte se na nás obrátit! Jsme tu pro Vás na emailové adrese info@ledsviti.cz, nebo na telefonním čísle +420 602 658 319.

 

Affiliate program