TOP 10 svítidel do interiéru, která u nás můžete zakoupit

Výběr svítidel do interiéru může dát někdy zabrat. Rozhodnutí o tom, jaké osvětlení bude to pravé pro váš interiér nemusí být úplně jednoduché. Proto jsme pro vás připravili TOP 10 nejoblíbenějších světel, kterými se při svém nákupu můžete nechat inspirovat. Třeba zrovna v této desítce najdete to pravé svítidlo i do vašeho domova.

Designový trhák

Jednoduchý a přesto elegantní designový LED panel rozhodně okouzlí nejen vás, ale každého vašeho návštěvníka. Originální a luxusní design přisazených LED panelů jde ruku v ruce s moderními interiéry. Vybírat můžete z několika dostupných barevných variant, díky čemuž přizpůsobíte svítidlo interiéru tak, aby dokonale ladilo s ostatním vybavením. Vyberte si odstín světla v hřejivé teplé či denní bílé a pokud upřednostňujete pohodlí, nabízíme chytré designové LED panely s možností dálkového ovládání. Libovolně si můžete například nastavovat barevnou teplotu světla, ukládat si oblíbená nastavení či LED panel stmívat.

Designové LED panely vnesou do vašich domovů luxus a elegantní vzhled. Vyberte si z různých velkostí, barev, tvarů a výkonů.

designové-panely_2

Hit do sádrokartonových stropů

Při rekonstrukci bytů a výstavbě nových domů jsou stále častěji využívány sádrokartonové stropy. Do takových interiérů je vhodné volit lehká svítidla, která lze zabudovat přímo do stropních SDK desek. Ideálním osvětlením, které má nízkou hmotnost a vytváří příjemné světlo, jsou vestavné LED panely. Využít je můžete v jakékoliv místnosti, od obývacího pokoje přes koupelnu až po ložnici. LED panely jsou kompaktní a nezabírají žádné místo v prostoru, proto jsou vhodné na nízké stropy i do menších místností. Elektroinstalační materiál nikde nevzhledně nevyčnívá, protože je skryt přímo v podhledu. Konečným výsledkem je, že vestavné LED panely krásně splynou se stropem a okolím. Můžete vybírat z hranatých i kulatých variant.

Konečným výsledkem je, že vestavné LED panely krásně splynou se stropem a okolím. Můžete vybírat z hranatých i kulatých variant.  Vestavné LED panely jsou moderním zdrojem umělého světla. Jednoduše se instalují a poskytují rovnoměrně rozložené světlo.

vestavné-LED-panely

Dekorativní LED pásek

Vašemu interiéru dodáte novou tvář s dekorativním osvětlením. Jednou z možností, jak rozzářit váš domov, jsou LED pásky. Nejčastěji využívaný LED pásek se vstupním napětím 12V upotřebíte například ke zvýraznění detailů, které potřebujete v prostoru podtrhnout. Ohebnost a flexibilita je hlavní výhodou tohoto typu osvětlení, proto jej můžete nainstalovat kamkoliv. Zvýraznit s LED páskem můžete třeba nábytek či podhledové ostrůvky. Díky LED pásku můžete nechat vyniknout také obrazy na zdech i jiná umělecká díla. Samozřejmostí je možnost volby barevného tónu světla i stmívatelnost LED pásku.

Vykouzlete si doma jedinečnou atmosféru s LED pásky. Jsou ohebné, dají se tvarovat, takže fantazii při světelném dekorování se meze nekladou!

Led-pásky_LEDsviti

Světlo nejen na pracovní stůl

Perfektním zdrojem světla, které vám posvítí na práci, je stolní lampička MATRIX. Tato unikátní pracovní stolní lampa vás uchvátí svým perfektním podáním barev, díky čemuž budete vnímat barevné prostředí kvalitně a přirozeně. Stmívatelnost této lampičce dodává dokonalosti, protože si intenzitu světla nastavujete podle své potřeby. S praktickým klipem, který je součástí lampy MATRIX, umístíte lampičku i na hůře dostupná místa. Nesmíme opomenout jedinečnou CCT technologii, kterou lampička disponuje. Díky ní můžete měnit chromatičnost světla od teplé až po studenou bílou barvu světla.

Lampička s otočnými klouby vám posvítí vždy tam, kde to zrovna nejvíce potřebujete. Hledáte profesionální svítidlo do vaší pracovny? Může jím být oblíbená lampička MATRIX.

Neobyčejné závěsné světlo

Potřebujete dodat svému interiéru něco neobyčejného? Tak právě pro vás by mohl být závěsný designový LED panel perfektním řešením. Toto jedinečné svítidlo se rozhodně stane poutavým prvkem ve vašem interiéru. Elegantní a jednoduché designové provedení závěsného LED panelu však není nijak křiklavé a hodí se do všech moderních interiérů, které mají za úkol navodit lehký pocit luxusu. Ideální využití mají závěsné LED panely v interiérech s vysokými stropy, stejně jako všechny lustry. S oblibou jsou také umisťovány například v kuchyních - nad pracovními ostrůvky nebo nad jídelní stůl.

Jednoduché zavěšení pomocí ocelových lanek vám nebude instalaci komplikovat. Možnost volby z několika velikostí, tvarů, výkonů i barev.

závěsný-designový-panel

Praktické svítidlo ke vchodovým dveřím

Neosvětlené vchodové dveře do vašeho domu mohou být minulostí, a to díky oblíbenému LED Reflektoru CITY. Svítidlo je vyrobené z vysoce odolných materiálů a má vyšší stupeň krytí, proto je vhodné k instalaci i do venkovních prostor, na fasádu domu či jako osvětlení příjezdové cesty. Díky držáku, kterým reflektor disponuje, můžete nastavovat úhel svitu a posvítit si přesně tam, kde aktuálně světlo potřebujete.

Reflektory je možné zakoupit také s pohybovým čidlem, které dodá svítidlu ještě lepší praktičnost. Možnost automatického rozsvícení a zhasnutí, které jistě ocení každý.

LED-Reflektor_City_LEDsviti

Přisazený LED panel

Do bytů a místností s nižšími stropy jsou nejlepší volbou přisazená svítidla. Oblíbeným kouskem, který snadno nainstalujete nejen na strop, ale také na stěnu, je přisazený LED panel. Vybírat můžete panel s různými odstíny světla a kromě hranatého panelu je možné zakoupit variantu svítidla v kulatém tvaru. LED panely se staly trendy svítidly a mezi zákazníky jsou stále oblíbenější. Popularitu si získaly především díky svému jednoduchému provedení, které ladí téměř s každým designem interiéru a umístit je můžete do jakékoliv místnosti.

Přisazený LED panel s bílým rámečkem se hodí do obýváku, ložnice i do dětského pokoje.

Nádech extravagance

Jste fanoušky výraznějších prvků v interiéru? Pak vám představujeme stropní svítidlo MODERNA, které uchvátí nejen svým elegantním provedením. Toto svítidlo je doslova nabyté funkcemi. Ovládat jej lze pomocí dálkového ovladače. Zcela unikátní tvar svítidla se vzájemnou kombinací teplého a studeného světla vytváří kouzelnou atmosféru za každé situace. Ovladačem můžete svítidlo zapnout a vypnout z pohodlí pohovky a můžete také nastavit teplotu světla. Svítidlu nechybí ani stmívatelnost a noční režim.

Vychutnejte si skvělou atmosféru, kterou si doma naladíte se svítidlem MODERNA.

9700_0_led_stropni_svitidlo_s_ovladacem_moderna_210w_multicolor_uvodnifoto

Klasika, která neomrzí

V jednoduchosti je krása. A přesně toto pravidlo platí pro interiérové stropní či nástěnné svítidlo NELA. Pokud dáváte přednost nerušivému designu osvětlení a je pro vás důležitější spíše praktická hodnota, splní toto svítidlo všechna vaše očekávání. Světlo NELA krásně splyne s každým prostředím a můžete jej instalovat do jakékoliv místnosti včetně koupelny, protože je vlhkotěsné. S oblibou je světlo instalováno také na veřejné chodby a schodiště.

Oblíbené svítidlo vyznavačů moderních, minimalistických i bežně zařízených interiérů.

 

Chytrý pomocník

Neobyčejné svítidlo v zajímavém provedení, to je svítidlo DIAMANT. Jedná se o jedno z dalších dálkově řízených světel, které vám usnadní veškerou manipulaci. Stačí pouze stisknout pár tlačítek na dálkovém ovladači, který je součástí svítidla a už můžete do paměti ukládat oblíbená nastavení. Svítidlo lze stmívat i přepínat mezi barevnými odstíny světla – od teplé až po studenou bílou. Jeden z dalších chytrých pomocníků do vaší domácnosti.

Svítidlo které rozjasní váš interiér nejen svým světlem, ale také jedinečným designem, který připomíná skutečný diamant.

 

Nela-Diamant_LEDsviti

 

Pokud jsme vás naší TOP desítkou inspirovali, pak nás to upřímně těší. V případě, že si stále nejste svým výběrem jistí, zabruslete do kompletní nabídky našeho e-shopu a vyberte si z více než 5 000 produktů, které u nás nabízíme. Pevně věříme, že u nás si vybere každý zákazník. Široký výběr, přívětivé ceny a perfektní zákaznický servis, to je to, co od nás můžete očekávat.

Affiliate program